Σύντομη Περιγραφή

Η Prodea Investments παρουσιάζει μια μοναδική μισθωτική ευκαιρία στο πρώτο πάρκο επιχειρηματικών γραφείων με πιστοποίηση LEED στην Ελλάδα.

Το επιχειρηματικό πάρκο αποτελείται από έξι διασυνδεδεμένα κτίρια γραφείων τα οποία αναπτύσσονται σε οικόπεδο 60 στρεμμάτων.

Το συνολικό μέγεθος της ανωδομής του κτηριακού συγκροτήματος ανέρχεται σε 29.000 τετραγωνικά μέτρα, τα οποία αναπτύσσονται σε τρία (3) επίπεδα

Τα κτήρια παρέχουν ευελιξία και μπορούν να διατεθούν γραφειακοί χώροι από 1,000 τ.μ έως και το σύνολο του συγκροτήματος καλύπτοντας ανάγκες στέγασης διαφόρων χρηστών.

Το συγκρότημα διαθέτει τρία (3) υπόγεια στα οποία αναπτύσσονται 616 υπόγειες θέσεις στάθμευσης αυτοκινήτων, ενώ στον υπαίθριο χώρο του υφίστανται 475 υπαίθριες θέσεις στάθμευσης.

Το κτιριακό συγκρότημα γραφείων διαθέτει υποδομές εξοικονόμησης ενέργειας και νερού έχοντας ως αποτέλεσμα τα κόστη κοινοχρήστων δαπανών ολόκληρου του συγκροτήματος να βρίσκονται σε χαμηλά επίπεδα σε σχέση με ένα συμβατικό κτήριο γραφείων.

Το συγκρότημα επωφελείται χώρους χαλάρωσης, άσκησης καθώς και από ένα μεγάλο εστιατόριο πλήρως εξοπλισμένο (F&B areas)

Ένας σιδηροδρομικός σταθμός εκτός του συγκροτήματος έχει σχεδιαστεί και αναμένεται να κατασκευαστεί μεσοπρόθεσμα (εντός του 2024) δίνοντας άμεση σύνδεση με την πόλη της Αθήνας και τα προάστια της.

Τυπική Κάτοψη

Θέση Ακινήτου

ΠΡΟΣ ΜΙΣΘΩΣΗ

Επίπεδο / Εμβαδόν (τ.μ.)

No data was found

Βασικά Χαρακτηριστικά

No data was found

Βασικά Χαρακτηριστικά Τοποθεσίας

No data was found

Πληροφορίες:

Commercial Manager

Commercial Manager

Bio not available